Svetovna prvakinja že sklenila sezono

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Konec sezone že po štirih tekmah.
Oglej si celoten članek

Norveška smučarka Maria Therese Tviberg je po padcu, ki se ji je prepetil na veleslalomski tekmi v Killingtonu v ZDA, že sklenila sezono. Aktualna svetovna prvakinja s paralelne tekme v Meribelu je utrpela hudo poškodbo levega kolena, več pa bo znano po podrobnejših pregledih, ki jih bo opravila v domovini.

To ni prva hujša poškodba v njeni karieri. Že leta 2017 je izpustila celotno sezono zaradi strganih križnih vezi v kolenu, kasneje pa je iz hitrih disciplin presedlala na veleslalom in slalom. 

V tej sezoni je prvi slalomski nastop v Leviju sklenila na 11. mestu, na drugem je odstopila, prav tako pa ji poleg veleslaloma v Killingtonu ni uspelo dokončati tudi uvodne preizkušnje v Söldnu. Po štirih tekmah je zdaj njena sezona že zaključena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.