Norvežani ne želijo tvegati

Foto: Profimedia Daniel Andre Tande
Svetovnega prvaka ne bo v Zakopane.
Oglej si celoten članek

Norvežan Daniel Andre Tande, ki je konec prejšnjega tedna postal svetovni prvak v poletih, konec tedna ne bo nastopil na svetovnem pokalu v Zakopanah na Poljskem.

Iz Mednarodne smučarske zveze so sporočili, da ima 24-letnik trebušno gripo, po besedah glavnega trenerja Norvežanov Alexandra Stoeckla pa njegov olimpijski nastop ni vprašljiv.

"Po prihodu na letališče v Oslu, kamor smo se vrnili po svetovnem prvenstvu v Oberstdorfu, se je slabo počutil. V dolgi sezoni se takšne reči dogajajo. Še dobro, da se je zgodilo zdaj in ne med olimpijskimi igrami," je sporočil Stoeckli in dodal: "Lahko bi se nam na Poljskem pridružil kasneje, vendar je bolje, da si privošči nekaj odmora."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.