Svetovni in olimpijski prvak sodeloval pri vdoru v kongres

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pri vdoru v ameriški kongres sodelovali tudi športniki.
Oglej si celoten članek

Pri vdoru privržencev Donalda Trumpa v ameriški kongres prejšnji teden so sodelovali tudi nekateri znani športniki. Že kmalu po dogodku so med protestniki prepoznali nekdanjega košarkarja Barcelone Davida Wooda, zdaj pa so mediji objavili, da je vsaj 12 očividcev med njimi prepoznalo plavalca, olimpijskega in svetovnega prvaka, Kleta Kellerja.

Klete Keller, ki si po koncu kariere kruh služi kot nepremičninski agent, je na protestih celo nosil ameriško olimpijsko jakno, poroča španski športni dnevnik Marca.

Zdaj 38-letnik je bil leta 2008 na olimpijskih igrah član zlate ameriške štafete, v kateri je plaval tudi legendarni Michael Phelps. Na svetovnih prvenstvih je zbral štiri zlate, eno srebrno in tri bronaste kolajne, leta 2007 je bil član štafete 4x200 metrov, ki je postavila svetovni rekord.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 05:05 13. Januar 2021.

    www︎.︎Domeser︆.︆com - odličen projekt za odrrasle, ki želikko najti parrtnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.