Svetovni mir se seli v New York

Foto: EPA
Foto: EPA
Ameriški košarkar Metta World Peace, nekdaj najboljši obrambni igralec v severnoameriški Ligi NBA, je podpisal dveletno pogodbo z New York Knicks.
Oglej si celoten članek

World Peace oziroma Svetovni mir, ki so ga ob rojstvu poimenovali Ron Artest, je danes na pripravljalnem taboru kratkohlačnikov v Las Vegasu potrdil prestop. Podrobnosti pogodbe za zdaj niso znane.

"Zame je bilo sodelovanje z NY Knicks logična poteza," je 33-letni Newyorčan, ki je v nedeljo postal prost igralec, ob tem dejal za mrežo MSG.

World Peace je lani v dresu Los Angeles Lakers odigral 75 tekem in v povprečju dosegal po 12,4 točke, pet skokov in 1,5 podaje na tekmo. V Ligi NBA je v 14 sezonah odigral 902 tekmi, odkar je leta 1999 kariero začel pri Chicago Bulls.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.