Svetovni prvak bo odsoten kar nekaj časa

Foto: Epa
Foto: Epa
Najboljši slalomist minule sezone bo počival nekaj tednov.
Oglej si celoten članek

Avstrijec Marco Schwarz, sicer svetovni prvak v kombinaciji, bo moral zaradi padca na treningu prisilno počivati več tednov, je sporočila avstrijska smučarska zveza. Šestindvajsetletni Korošec si je na treningu slaloma pri Mittersillu strgal prednjo vez levega gležnja, je po pregledu z magnetno resonanco potrdila avstrijska zveza.

Schwarz, ki je v minuli sezoni svetovnega pokala v alpskem smučanju postal svetovni prvak v kombinaciji in zmagovalec slalomskega seštevka svetovnega pokala, sicer ne potrebuje operacije.

"Če bo terapija potekala brez težav, se bo verjetno lahko čez šest tednov vrnil k treningu smučanja," je za avstrijsko tiskovno agencijo Apo povedal zdravnik Thomas Gstrein.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.