Svetovni prvak in njegova vroča izbranka uživata v bližini Slovenije

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nekdanji motociklistični šampion se je v času pandemije koronavirusa umaknil v mirno okolje.
Oglej si celoten članek

Mnogi se gotovo še dobro spomnite Marca Melandrija. Italijanski motociklist se je lani po bogati karieri podal v dirkaški pokoj in začel uživati v družinski idili.

37-letni Melandri je v Italiji precej popularen, k temu pa pripomore dejstvo, da ima atraktivno soprogo. Gre za njegovo vrstnico Manuelo Raffaeto.

Foto: Instagram Manuela Raffaeta

Slednja si je kruh služila z manekenstvom, zdaj pa je zelo aktivna na družbenih omrežjih. Je tudi ena tistih, ki skrbi za prepoznavnost avtonomne pokrajine Trentino, ki leži nedaleč od slovensko-italijanske meje.

Foto: Instagram Manuela Raffaeta

Prav na južne obronke Alp sta se Melandri in Raffaeta, skupaj s hčerko, umaknila v času pandemije covida-19. Lepo ozadje pokrajine Trentino pa Manuela izkorišča za poziranje pred objektivom.

Melandri je v skupnem seštevku razreda motoGP leta 2005 osvojil drugo mesto, potem ko je v 250-kubičnem razredu postal svetovni prvak. Nazadnje je dirkal za Ducati v prvenstvu Superbike.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:05 29. April 2020.

    Dejavnost na družabnih omrežjih, je pa en sam velik dobrobit za državni BDP. , pa za poneumljat že tako butast …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.