Svetovni prvak po nesreči v resnem stanju

Foto: EPA
Foto: EPA
V prometni nesreči jo je grdo skupil ameriški motociklist Nicky Hayden.
Oglej si celoten članek

Nekdanji svetovni motociklistični prvak razreda motoGP Nicky Hayden je bil po poročanju medijev med kolesarjenjem v Italiji udeležen v prometno nesrečo.

Petintridesetletnega Američana naj bi pri Riccioneju pri Riminiju med kolesarjenjem podrl avtomobil, 35-letnik je pri tem najprej trčil v vetrobransko steklo, nato pa ga je odbilo na cestišče.

Kot je poročal časnik Corriere della Sera, je Hayden pri padcu utrpel poškodbe glave in prsnega koša, a so ga že na kraju nesreče stabilizirali in prepeljali v bolnišnico v Riminiju. Američan je naslov prvaka v motoGP osvojil leta 2006, od lanske sezone za Hondo vozi v seriji superbike.

Hayden bo julija dopolnil 36 let. V svoji karieri je nastopil na 218 dirkah razreda motoGP (2003-2016) in dosegel tri zmage, 28 uvrstitev na stopničke, pet najboljših startnih položajev in sedem najhitrejših krogov.

V razredu Superbike (2002, 2016-2017) je nastopil na 32 dirkah in dosegel eno zmago ter štiri najboljše startne položaje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • STF
    08:54 18. Maj 2017.

    Si kdaj pomislil da je mozno da je voznik bil na mobitelu in ga niti vidu ni? <br /><br />Verjetno …

  • 00:08 18. Maj 2017.

    Čudno , mene ni v I nobeden ne oviral , ne potrobil na do sedaj že 3000 km dolgi poti …

  • 20:05 17. Maj 2017.

    Želim mu vse dobro.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.