Svetovni zvezdnik je velik oboževalec Gorana Dragića

Foto: instagram
Foto: instagram
Antoine Griezmann je počastil slovenskega košarkarja in se mu zahvalil.
Oglej si celoten članek

Na nedavnem svetovnem prvenstvu v nogometu je do svojega drugega naslova prišla Francija, ena gonilnih sil "galskih petelinov" je bil napadalec Antoine Griezmann.

Soigralec Jana Oblaka pri madridskem Atléticu trenutno še uživa na dopustu, mudil se je tudi v Miamiju, točneje v South Beachu.

Med dopustovanjem na Floridi je Griezmann obiskal tudi slačilnico NBA franšize Miami Heat, katere član je Goran Dragić. Francoski napadalec in slovenski organizator igre si delita številko sedem, Griezmann pa več kot očitno zelo ceni Ljubljančana.

Na družbenem omrežju je namreč objavil fotografijo z Dragićevim dresom, posneto tik pred prostorom Slovenca v slačilnici Vročice in se mu zahvalil za darilo. Ekipa je Griezmannu podarila še unikaten dres z njegovim priimkom, seveda s sedmico na hrbtu.

Griezmann je ob fotografiji pripisal: "S prvim izborom na naboru leta 2019 so Miami Heat izbrali Antoina Griezmanna iz Atlética." Dragić je na njegovo objavo pripisal: "Se vidimo na pripravah."

Griezmann je eden najbolj prepoznavnih nogometašev v zadnjih letih, temu primerna je tudi njegova cena. Vsekakor je to še ena potrditev izjemnega statusa, ki ga med športnimi kolegi uživa Goran Dragić.

Foto: instagram Antoine Griezmann Goran Dragić dres

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.