Mladeniča premetalo kot lutko, negiben drsel po pobočju

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Krstni olimpijski nastop švicarskemu alpskemu smučarju ne bo ostal v najlepšem spominu
Oglej si celoten članek

V smukaškem delu olimpijske kombinacije se je hudo ponesrečil švicarski alpski smučar Yannick Chabloz. Debitant na olimpijskih igrah je pri visoki hitrosti izgubil ravnotežje in pristal na snežni podlagi, nato pa se je nerodno zapletel v zaščitno mrežo, od katere ga je odbilo visoko v zrak.

Nesrečnega smučarja je v zraku zavrtelo, nakar je pristal nazaj na snegu in negiben oddrsel naprej po pobočju. S posnetka se zdi, da je pri tem za trenutek izgubil zavest.

Foto: Print Screen

Na pomoč so mu nemudoma priskočili predstavniki zdravstvene službe, ki so mu na licu mesta imobilizirali levo roko, nato pa ga s sanmi odpeljal v ciljno areno, od koder se je s helikopterjem odpravil v bližnjo bolnišnico.

Po doslej znanih informacij je v padcu utrpel zlom leve roke.

Foto: Print Screen

Foto: Profimedia Chabloz

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:53 6. Marec 2022.

    A pisec tega članka si zamišlja negibno lutko, buksl, …..krucifiks, a imaš doma v postelji vedno negibno lutko, ali osebo …

  • 19:09 10. Februar 2022.

    Auč, sicer na prvem posnetku ni videt hujšega, je pa drugi kar grozen.

  • 18:19 10. Februar 2022.

    Se je pa tekmovalec po vsej zadevi "odpravil" s helikopterjem v bolnišnico.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.