Švicarji s streli nad Srbe in Albance

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Švicarske oblasti so spopade med albanskimi in srbskimi navijači prekinile z uporabo gumijastih nabojev in vodnih topov.
Oglej si celoten članek

Kvalifikacijska tekma v Elbasanu med Albanijo in Srbijo je kljub visoki nevarnosti in politični napetosti med državama minila brez incidenta, so pa o spopadih navijačev poročali iz Švice, kjer je morala posredovati policija.

Srbski navijači so se po zmagi (2:0) odpravili na ulice Züricha in slavili v točkovnem smislu nepomemben, z nacionalnega vidika pa izredno velik uspeh varovancev Radovana Čurčića.

Albanski prebivalci mesta tega niso trpeli in na ulicah je prišlo do spopadov, ki so jih zaustavili možje v modrem. Ti so morali uporabiti gumijaste naboje in vodne topove, v spopadih pa se je poškodoval en policaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.