Švicarke v zaključku strle odpor zmajčic

Foto: ŽNK Olimpija Ljubljana
Foto: ŽNK Olimpija Ljubljana
Nogometašice ljubljanske Olimpije so s porazom začele kvalifikacije za ligo prvakinj.
Oglej si celoten članek

Na uvodni tekmi kvalifikacijske skupine 6 v Ljubljani so gostiteljice turnirja iz vrst ljubljanske Olimpije izgubile proti favoriziranemu Zürichu (1:2).

Za Ljubljančanke je zadela Adrijana Mori v 57. minuti, pri Švicarkah pa je bila obakrat uspešna Lesley Ramseier, ki je zadela v 55. in 83. minuti.

Ljubljančanke, ki jih vodi Damir Vrabac, bodo naslednjo tekmo kvalifikacijskega turnirja igrale v petek ob 17.15 na stadionu ŽAK proti Minsku. Ob slednjem je v skupini še malteška Birkirkara.

V nadaljevanje tekmovanja vodi le prvo mesto v skupini.

Kvalifikacije za ligo prvakinj (skupina 6), 1. kolo:

Olimpija Ljubljana - Zürich 1:2 (0:0)
Mori 57.; Ramseier 55., 83.

Minsk - Birkirkara 8:0 (6:0)
Pilipenko 8., 11., 13., Linnik 21., Himič 25./11m, 69., Duben 41./11m, Mirašničenka 87.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.