Svindal ostro udaril po Moku

Foto: EPA
Foto: EPA
Norveški zvezdnik alpskega smučanja Aksel Lund Svindal je okrcal Mednarodni olimpijski komite, ki je po njegovem mnenju glavni in edini krivec, da njegova domovina ne bo gostila zimskih olimpijskih iger leta 2022.
Oglej si celoten članek

"Ne vem za nobeno drugo državo, ki ima zahvaljujoč naftni industriji toliko denarja kot Norveška. Ne vem za nobeno državo, kjer so ljudje tako nori na šport, posebej na zimski. Če so Norvežani rekli ne olimpijskim igram, potem Mednarodni olimpijski komite počne nekaj zelo, zelo narobe. Pravzaprav vse," je za salzburški časopis Nachrichten dejal Aksel Lund Svindal.

Slavje Pekinga

Prebivalci Osla so se na referendumu odločili proti kandidaturi mesta za ZOI 2022, tako kot tudi München

Kandidaturo sta takrat umaknila tudi Švica in Poljska, v boju sta tako ostala le Peking in Almaty, kitajsko mesto pa so izbrali lani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.