Svindal še vedno na intenzivni negi

Foto: Žurnal24 Aksla Lunda Svindala bomo na belih strminah spet videli v naslednji sezoni.
Norveški alpski smučar Aksel Lund Svindal, lanski zmagovalec svetovnega pokala, je po hudem padcu na prvem treningu smuka v Beaver Creeku še vedno na oddelku intenzivne nege v bolnišnici v Vailu.
Oglej si celoten članek

Norveški alpski smučar Aksel Lund Svindal, lanski zmagovalec svetovnega pokala, je po hudem padcu na prvem treningu smuka v Beaver Creeku še vedno na oddelku intenzivne nege v bolnišnici v Vailu. Zaradi dvakratnega zloma nosu in globoke ureznine na zadnjici so ga morali operirati, še nekaj časa pa bo moral ostati na opazovanju. Zdravniki se namreč bojijo, da bi lahko prišlo do okužbe.

Za zdaj še ni jasno, koliko časa bo moral smučar, ki je pri padcu izgubil tudi nekaj zob, mirovati. V norveški reprezentanci menijo, da zagotovo nekaj mesecev, bojijo se celo, da je letošnjo sezono že končal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.