Svindal: Takšno je življenje

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Sobotni smuk v Kitzbühlu je sezono odnesel Norvežanu Akslu Lundu Svindalu.
Oglej si celoten članek

Aksel Lund Svindal, ki je v letošnji sezoni slavil kar sedem zmag, in je trenutno vodilni v svetovnem pokalu, se je po včerajšnjem padcu, svojim navijačem oglasil prek Facebooka. Zapisal je, da sicer to ni fotografija, ki bi si jo želel objaviti po smuku v Kitzbühlu, ampak tako pač je. "Poškodoval sem si koleno in potrebna bo operacija. To je grozno glede na to, da smo komaj na polovici zime, ampak takšno je življenje. Vzponi in padci, moramo se sprijazniti z vsem kar nam pride naproti," je še dodal.

 
xxx

Svindal je moral sicer zaradi padca že drugič v karieri predčasno končati sezono. Hud padec na treningu smuka v Beaver Creeku mu je odnesel tudi sezono 2007/08.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.