Svinjarija LeBrona, to je naredil pred koncem tekme

Foto: Print Screen
Največji košarkarski zvezdnik na svetu LeBron James si je tokrat privoščil nešportno potezo.
Oglej si celoten članek

LeBron James, ki se v v finalu lige NBA poteguje za svoj četrti šampionski prstan, je v zaključku tretje tekme z Miami Heat, ko je postalo jasno, da Lakersi ne morejo do preobrata, pred zvokom sirene zapustil prizorišče.

Nešportna poteza je povzročila celo krajšo prekinitev.

James se je nato ustavil, a kmalu nadaljeval svojo pot, čeprav je bilo do uradnega konca tekme samo še nekaj desetink. Parket je zapustil, ne da bi prej čestital zmagovalcem, zaradi česar je bil po tekmi tarča kritik navijačev in športnih poznavalcev.

"Tole je slaba reklama za Los Angeles Lakers," je dejal komentator športne mreže ESPN Mark Jackson.

Novinarji so ga tiskovni konferenci vprašali, ali je igrišče zapustil zaradi jeze in razočaranja ali je preprosto mislil, da je tekme konec. Košarkar si je vzel trenutek za razmislek, nato pa odvrnil: "Oboje."

James je ob porazu Lakersov dosegel 25 točk, 10 skokov, osem podaj in dve blokadi ob 56-odstotnem metu iz igre in 67-odstotem izvajanjh prostih metov. Zadel je le enega od petih poskusov za tri točke (20%).

Trikratni MVP finala lovi svoj prvi naslov z LA Lakers in četrtega v karieri. Dva je osvojil z Miami Heat (2012, 2013), enega pa s Cleveland Cavaliers (2016). Letošnji finale je že deseti v njegovi blesteči karieri (3-6).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:08 5. Oktober 2020.

    V nigeriji bi z golimi rokami greznice čisto,ce ga neb voda po nesreci prinesla v usa.

  • 10:16 5. Oktober 2020.

    ta zamurc je največji rasist...a gremo stavt da se bo konvertiral v muslimana v kratkem

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.