SVIŠ do druge zmage

Foto: Žurnal24 Celjani in Velenjčani so svoji srečanji odigrali že v sredo.
V sredo in petek so rokometaši odigrali polovico srečanj v MIK prvi ligi. Igralci SVIŠ Pekarne Grosuplje so slavili zmago na Kodeljevem.
Oglej si celoten članek
 

MIK 1. liga, 8. kolo

Slovan : SVIŠ P. G. 29:36
Celje P. L. : C. Koper 28:24
J. Ormož : Gorenje 29:29

Slovanovci so se proti Svišu iz Ivančne Gorice, ki je v prvih sedmih kolih zmagal le enkrat, gotovo nadeljali zmage, vendar se ni izteklo po njihovih načrtih. Dolenjski rokometaši so namreč zmagali s kar sedmimi zadetki prednosti in na lestvici preskočili konkurenta za izpad iz lige, Knauf Instalation.

Že v sredo sta srečanji odigrala naša udeleženca v Ligi prvakov. Celjani so v derbiju kola doma uganili Cimos Koper, Velenjčani pa so v Ormožu osvojili le točko.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.