Svoje morebitne tekmece dobili tudi Mura, Koper in Olimpija

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Znani so morebitni tekmeci Mure, Kopra in Olimpije v konferenčni ligi.
Oglej si celoten članek

Po morebitnih tekmecih Maribora v 3. krogu kvalifikacij v ligi prvakov in evropski ligi so znani tudi morebitni tekmeci Mure, Kopra in Olimpije v 3. krogu kvalifikacij v konferenčni ligi, če se prebijejo do te ravni tekmovanja.

Nogometaši Mure se bodo najprej v drugem kvalifikacijskem krogu konferenčne lige pomerili z irskim moštvom St. Patricks, pred Olimpijo sta dva obračuna z romunsko ekipo Sepsi Gheorghe, pred Koprom pa z Vaduzom iz Lihtenštajna. Prve tekme bodo 21., povratne pa 28. julija.

Foto: Twitter/Uefa.com Evropska konferenčna liga

Po današnjem žrebu na sedežu Evropske nogometne zveze (Uefa) v Nyonu je znano, da Muro v primeru zmage nad irskim klubom nato v tretjem krogu čaka zmagovalec bolgarsko-makedonskega dvoboja CSKA Sofija - Makedonija. Koper se bo v primeru zmage nad Vaduzom pomeril z boljšim iz belorusko-turškega dvoboja Bate Borisov - Konyaspor, ljubljansko Olimpijo pa v primeru zmage nad romunskim predstavnikom čaka zmagovalec hrvaško-švedskega obračuna Rijeka - Djurgarden.

Prve tekme tretjega kroga v konferenčni ligi bodo na sporedu 4. avgusta, povratne pa teden dni kasneje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.