Svojo žalost hitro pozabil na karaokah

Foto: EPA
Foto: EPA
Nico Rosberg je z napako zapravil zmago na dirki v Austinu, a se je znal hitro potolažiti. Le malce je moral zapeti.
Oglej si celoten članek

Nico Rosberg je bil na nedeljski dirki pred zmago, a ga je zaneslo s steze, njegovo napako pa je za prvo mesto izkoristil njegov moštveni kolega Lewis Hamilton. Britanec je povrhu tega osvojil še naslov svetovnega prvaka, Nemec pa je bil na zmagovalnem odru vse prej kot dobre volje. Svojemu "prijatelju" iz Mercedesove ekipe je tudi očital agresivni manever v prvem ovinku, ko sta srebrni puščici trčili z gumami, Rosberg je padel na četrto mesto, Hamilton pa je prevzel vodstvo.

A Nemec se je znal dokaj hitro potolažiti, svoje navijače pa je razveselil vsaj z nastopom na karaokah. Rosbergu je očitno zelo všeč skupina Bon Jovi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.