SZS brez spremembe statuta

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Vodstvo smučarske zveze Slovenije na današnji redni skupščini na sedežu Slovenskih železnic v Ljubljani ni potrdila novega predloga statuta SZS, je pa potrdila zapisnik redne letne skupščine z dne 23. junija 2015.
Oglej si celoten članek

Delegati Smučarske zveze Slovenije so se zbrali v konferenčni dvorani na sedežu Slovenskih železnic, kjer so po preveritvi sklepčnosti in izvolitvi organov skupščine hitro prišli do zaključkov.

Najprej so z dnevnega reda umaknili potrjevanje novega predloga statuta SZS, nato pa potrdili lanskoletni zapisnik.

Sledile so predstavitve in obravnave poročil - predsednika SZS Enza Smrekarja, vseh predsednikov zborov SZS, letnega poročila SZS za leto 2015 in poročilo neodvisnega revizorja - ter tudi potrditev omenjenih.

Nato so pri SZS imenovali še neodvisnega revizorja za poslovno leto 2016, zatem pa potrdili tudi poročilo organizacijskih odborov za izvedbo tekmovanj za sezono 2015/2016 in višino letne članarine za sezono 2016/2017.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.