SZS svari pred ponarejenimi vstopnicami

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Smučarska zveza Slovenije opozarja ljubitelje skokov, naj bodo pozorni pri nakupu vstopnic za planiški skakalni praznik, saj so se na črnem trgu že pojavili ponaredki.
Oglej si celoten članek

SZS je že pred časom sporočila, da so vstopnice za Planico za soboto in nedeljo že razprodane. Za četrtek in petek so na voljo še zadnje vstopnice za ogled prireditve, SZS pa ugotavlja, da v javnosti in na raznih spletnih portalih prodajajo vstopnice po višjih cenah od uradnih.

Ker je taka vrsta prodaje nezakonita, obveščajo vse, da bodo morebitne kršitelje prijavili pristojnim organom, ki bodo zadevo ustrezno sankcionirali oziroma proti kršiteljem uvedli kazenski postopek, je danes sporočila SZS.

Obenem pri zvezi opozarjajo, da so se na črnem trgu pojavile tudi ponarejene vstopnice, ki so jih posamezniki nezakonito prodajali naprej kupcem. Vse, ki so takšne vstopnice kupili od preprodajalcev, pa na zvezi obveščajo, da z njimi ne bodo mogli vstopiti na prizorišče.

Organizatorji pozivajo kupce, da si naj vstopnice zagotovijo izključno na uradnih prodajnih mestih. Če bodo ob vstopu v Planico ugotovili, da so bile vstopnice kupljene po nezakoniti poti, bodo zoper takšne kršitelje ustrezno ukrepali že na samem prizorišču, še dodajajo v zvezi.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.