T-Maca bi radi zvabili v Turčijo

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Tako kot je lani Bešiktaš v svoje vrste zvabil Allena Iversona, zdaj njihov turški rival Galatasaray, ki bo igral kvalifikacije za Evroligo, pripravlja ponudbo za Tracyja McGradyja.
Oglej si celoten članek

Tracy McGrady, ki bo od petka prosti igralec in v zadnjih dveh sezonah v ligi NBA ni več blestel kot nekoč, ne bo mogel zavrniti ponudbe Galatasaraya iz Istanbula, zatrjujejo turški mediji. Dvaintridesetletnega T-Maca bi radi v svoje vrste zvabili tako, kot je lani še enega že rahlo odcvetelega NBA zvezdnika Allena Iversona zvabil njihov rival Bešiktaš. Galatasaray okrepitve potrebuje, saj bo sodeloval v kvalifikacijah za Evroligo.

McGrady je med letoma 2001 in 2007 vselej igral na NBA All-star tekmi. To je bilo obdobje, ko je blestel v dresu Houston Rocketsov. Dvakrat je bil tudi najboljši strelec sezone (s povprečjem 32,1 in 28 točk na tekmo). Kasneje so ga ustavile poškodbe in v svoji zadnji sezoni za Rakete je odigral le šest tekem. Nato je bil poslan k New York Knicksom, v minuli sezoni pa je poskušal kariero obuditi pri Detroit Pistonsih. Da še zna, je dokazal januarja, ko je svojemu prvemu klubu Toronto Raptorsom nasul 22 točk.

V primeru lockouta se jeseni obeta več prestopov NBA zvezd v Evropo (vsaj tistih, ki bodo brez pogodbe), kot prvi se je na domačo celino vrnil Nenad Krstić, ki je okrepil CSKA Moskvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.