Tako bo izgledala Planica: Najlepše prizorišče v zgodovini

Foto: SZS
Foto: SZS
Še 200 dni do spektakla v Planici.
Oglej si celoten članek

"Še natanko 200 dni nas loči do FIS svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju Planica 2023, največjega športnega dogodka v zgodovini Republike Slovenije, ki bo v Planici in Kranjski Gori potekalo od 21. februarja do 5. marca 2023," so sporočili s Smučarske zveze Slovenije in ob tem objavili video načrtovanega prizorišča.

"Predstavljamo vam najlepše prizorišče v zgodovini svetovnih prvenstev v nordijskem smučanju. Več kot leto dni je Smučarska zveza Slovenije v tesnem sodelovanju z Mednarodno smučarsko zvezo, vodji tekmovanj, strokovnjaki in ostalimi partnerji snovala inovativne rešitve in oblikovala pogoje, da bo FIS svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju nepozabna izkušnja za sodelujoče, medije in seveda obiskovalce," so o video predstavitvi še zapisali na SZS.

Dolina pod Poncami bo tekmovanja na svetovnem prvenstvu gostila deset dni, slovesnosti ob podelitvah pa bodo potekale na prireditvenem prostoru “Nordijski park” v centru Kranjske Gore. Slavnostna otvoritev se bo začela 21. februarja 2023 ob 20.23, za številne obiskovalce bo pripravljen tudi spremljevalni program.

"FIS Svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju Planica 2023 bo Planico, Kranjsko Goro in Slovenijo predstavilo več kot 500.000.000 TV gledalcem po vsem svetu. Postali bomo središče športnega sveta," so svoje poročilo za javnost sklenili pri SZS.

Foto: SZS SP Planica 2023

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.