Tako bo po novem izgledal El Clásico

Foto: Print screen el clasico canal plus
Satira francoske televizije je vzbudila zgražanje v Kataloniji.
Oglej si celoten članek

Francoski televizijski program Canal+ je v luči referenduma za nedovisnost Katalonije, ki ga je zaznamovalo nasilje španske policije, pripravil šaljiv prikaz, kako bo po novem izgledal derbi med Real Madridom in Barcelono (El Clásico).

Foto: Print screen el clasico canal plus V posnetku so galaktikom na pomoč priskočili do zob oboroženi španski policisti, ki odrivajo in pretepajo Barçine nogometaše. Neokusno? Po mnenju Kataloncev že.

Za popoln finiš na belo točko stopi španski premier Mariano Rajoy, čigar klavrni poskus v mrežo pospravi eden od policistov.

Foto: Print screen el clasico canal plus

"Glede na trenutno stanje v Kataloniji si predstavljamo, da bo naslednji El Clásico malce drugačen," so posnetek pospremili Francozi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:27 7. Oktober 2017.

    Res, res beden članek, Žurnal24. Izkoriščate stisko nekega naroda za.....neko neokusno šalo? Sem vam zdi to vredno objaviti?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.