Jones v tretji rundi nokavtiral Cormierja

Foto: Twitter Jon Jones.
Foto: Reševalni pas/Twitter Jon Jones.
Jon Jones je na dogodku UFC 214 v boju za naslov svetovnega prvaka v poltežki kategoriji premagal Daniela Cormierja.
Oglej si celoten članek

V Anaheimu je bil vrhunec sobotnega večera dvoboj v poltežki kategoriji med prvakom Danielom Cormierjem in njegovim rojakom iz ZDA Jonom Jonesom.

Jones, ki je imel v preteklosti težave z drogami in je posledično dobil suspenz, se je na prestol vrnil po tehničnem nokavtu v tretji rundi, ko je z visoko brco zamajal Cormierja, nato pa ga dokončal z močnimi udarci na tleh.

Cormier, ki je v karieri doživel šele drugi poraz (oba proti Jonesu), je izgubil šampionski pas, pri 37 letih pa se bo morda odločil za konec kariere. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.