Tako čas na dopustu preživlja Ronaldo

Foto: Profimedia
Zvezdnik Juventusa uživa v Grčiji.
Oglej si celoten članek

Štiriintridesetletni nogometni superzvezdnik Cristiano Ronaldo je zdaj že minulo sezono sklenil z naslovom v dresu Portugalske, s soigralci je osvojil naslov v najvišjem razredu lige narodov.

Časa za dopust članu Juventusa ni preostalo veliko, z Georgino Rodriguez in družino si zdaj baterije pred novo sezono polni na počitnicah v Grčiji. Svojim sledilcem na instagramu, ima jih kar 171 milijonov, je z vožnjo po napihljivem toboganu in s skokom v vodo pokazal, da se dobro znajde tudi zunaj zelenic. 

Portugalski zvezdnik je v minuli sezoni odigral 43 tekem za Staro damo iz Torina, dosegel je 28 zadetkov. Juventus je sicer osvojil 'le' eno lovoriko, še osmič zapored je postal italijanski prvak, prvič po štirih letih pa so belo-črni ostali brez dvojne krone.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.