Tako čustven je bil Messi, objavil je video iz otroštva

Foto: Profimedia Lionel Messi, Buenos Aires Foto: Profimedia Lionel Messi, Buenos Aires Foto: Profimedia Lionel Messi, Buenos Aires Foto: Profimedia Lionel Messi, Buenos Aires Foto: Profimedia Lionel Messi, Buenos Aires Foto: Profimedia Lionel Messi, Buenos Aires Foto: Profimedia Lionel Messi, Buenos Aires Foto: Profimedia Lionel Messi, Buenos Aires Foto: Profimedia Lionel Messi, Buenos Aires Foto: Profimedia Lionel Messi, Buenos Aires Foto: Profimedia Lionel Messi, Buenos Aires Foto: Profimedia Lionel Messi, Buenos Aires
Lionel Messi čustven na Instagramu: Brez razočaranj je nemogoče doseči uspehe.
Oglej si celoten članek

Argentina je na nogah, saj so se v domovino vrnili njeni zlati nogometaši. Na ulicah Buenos Airesa jih je pozdravila nepregledna množica ljudi - po poročanju argentinskih medijev več kot pet milijonov, kapetan Lionel Messi pa je na Instagramu objavil čustveno pismo: "Ta naslov je tudi od Diega, ki nas je spodbujal iz nebes."

"Od Grandolija (prvi klub Lionela Messija op. STA) do Katarja je minilo skoraj 30 let. V treh desetletjih mi je nogometna žoga prinesla veliko lepih trenutkov, pa tudi nekaj žalostnih. Vedno sem sanjal, da bom postal svetovni prvak. Nikoli nisem nehal verjeti, četudi sem se zavedal, da mi morda ne bo usojeno," je v uvodu zapisal Messi.

"Ta pokal pripada tudi vsem, ki so se trudili na prejšnjih prvenstvih, vendar jim ni uspelo. Tudi v Braziliji 2014, kjer smo se vsi borili do konca, trdo delali in si ga želeli ... In zaslužili bi si ga tudi v tistem prekletem finalu."

"Ta naslov je tudi je od Diega  Maradone, ki nas je spodbujal iz nebes. In vseh, ki so za reprezentanco navijali s strani, pa niso gledali samo na rezultat, ampak predvsem na voljo, ki smo jo vložili tudi, ko stvari niso šle v našo smer."

"In seveda, ta pokal pripada tej čudoviti skupini, ki se je oblikovala, strokovnemu štabu in ljudem okoli reprezentance, ki so delali dan in noč, da smo zdaj srečni," piše Messi.

"Velikokrat je neuspeh del poti in učenja. Brez razočaranj je nemogoče doseči uspehe. Hvala vsem iz srca. Gremo, Argentina," je zapis končal prvi zvezdnik prvenstva in nogometaš, ki ima v svoji zbirki naslovov vse najpomembnejše na klubski in reprezentančni ravni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.