Tako dober, da se Američani učijo slovenščino

Foto: Profimedia Luka Dončić
Luka Dončić si je prislužil spoštovanje.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je proti Minnesoti odigral morda celo najboljšo tekmo v svoji NBA karieri. Na polovici sezone je Volkovom nasul 29 točk, k temu pa dodal 12 sistenc in osem skokov. Še zlasti prepričljiv je bil v odločilnih trenutkih dvoboja, ko je nanizal sedem točk in trikrat svoje moštvo popeljal v vodstvo, s trojko za 117:115 tudi dokončno.

Zadnji novinec, ki mu je uspelo trikrat na eni tekmi v zadnjih dveh minutah popeljati svojo ekipo v vodstvo je bil Vince Carter v dresu Toronta leta 1999.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.