Tako dopust preživlja Messi

Foto: Profimedia Lionel Messi, dopust Foto: Profimedia Lionel Messi, dopust Foto: Profimedia Lionel Messi, dopust Foto: Profimedia Lionel Messi, dopust Foto: Profimedia Lionel Messi, dopust Foto: Profimedia Lionel Messi, dopust Foto: Profimedia Lionel Messi, dopust Foto: Profimedia Lionel Messi, dopust Foto: Profimedia Lionel Messi, dopust Foto: Profimedia Lionel Messi, dopust Foto: Profimedia Lionel Messi, dopust Foto: Profimedia Lionel Messi, dopust Foto: Profimedia Lionel Messi, dopust Foto: Profimedia Lionel Messi, dopust Foto: Profimedia Lionel Messi, dopust Foto: Profimedia Lionel Messi, dopust Foto: Profimedia Lionel Messi, dopust
Medtem ko v Argentini molijo, da bi se Leo Messi premislil in preklical slovo od reprezentance, zvezdnik uživa na morju.
Oglej si celoten članek

Lionel Messi je v zadnjih dveh tednih doživel dva boleča udarca. V finalu Copa Americe je s soigralci znova uzgubil proti reprezentanci Čila, ta je tudi lani premagala Argentiono v finalu južnoameriškega prvenstva, in ob velikem razočaranju napovedal slovo od izbrane vrste gavčev.

Njegova odločitev je pretresla rojake, sam pa je bil verjetno šokiran nad obsodbo španskega sodišča, ki mu je za utajo davkov prisodila celo 21-mesečno zaporno kazen, ki pa mu jo po španskih zakonih sicer ne bo treba odsedeti. Španska zakonodaja namreč dopušča, da je kazen v primeru predhodne nekaznovanosti le pogojna, če je predvidena zaporna kazen krajša od dveh let. Nogometaš bo moral poleg neplačanih obveznosti plačati še kazen v višini dveh milijonov evrov, oče Jorge pa bo odštel približno pol milijona manj.

Messi si je 'pobeg' od neljubih zadev privoščil z dopustom na Ibizi. Na njej je dopustoval tudi Cristiano Ronaldo, a je Argentinčevo počitnokovanje precej bolj umirjeno. Preživlja ga s svojo partnerico Antonello Roccuzzo in sinovoma Mateom in Thiagom.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.