Tako izgleda nova hiša Cristiana Ronalda

Foto: Profimedia Cristiano Ronaldo
Nova nepremičnina na seznamu.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo je za novo nepremičnino v španski Marbelli odštel 1,5 milijona evrov, njegov prvi sosed pa je kontroverzni irski borec Conor McGregor s katerim se sicer Portugalec odlično razume.

Nov dom, ki ga bo Španec najverjetneje uporabljal le nekaj dni na leto, ima štiri velike sobe, kino, telovadnico, bazen in golf igrišče ter lep pogled na Marbello. Portugalski nogometni zvezdnik ima v lasti sicer nepremečnine tudi na domači Madeiri, v Lizboni, Madridu, Torinu, njihova skupna vrednost pa znaša okoli 30 milijonov evrov.

Medtem ko so njegovi posredniki dokončali nakup 'počitniške hiške', se Ronaldo nahaja na azijski turneji z Juventusom. Na zadnji tekmi sicer ni nastopil.

Navijači besni Juventus s prstom pokazal na Ronalda, obeta se tožba

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:49 31. Julij 2019.

    Te kaprice so sad drekastih ljudi, ki hodijo na stadijon in podpirajo tasne idote kot je ta. Mi ljudje smo …

  • 09:11 30. Julij 2019.

    Koga to zanima?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.