Tako je Dončić podprl Dragića

Foto: Epa goran dragić luka dončićć
Luka Dončić je podprl svojega cimra.
Oglej si celoten članek

Goran Dragić in Luka Dončić sta bila sredi septembra izbrana v najboljšo peterko evropskega prvenstva, po Eurobasketu pa sta nadaljevala z uspešnimi predstavami, eden čez lužo, drugi v Evropi. Član madridskega Reala je dokončno zablestel v Evroligi, njegov cimer z EuroBasketa pa si je med drugim tretjič v karieri prislužil tedenski naziv najkoristnejšega igralca v ligi NBA.

Enaintridesetletni Dragić v tej sezoni najmočnejše lige na svetu v povprečju zbira 16.7 točke, 4 skoke in 4.7 podaje na tekmo, Dončić pa je zdaj kolega iz reprezentance podprl pri glasovanju za tekmo vseh zvezd v ligi NBA, kar nekaj njegovih sledilcev na twitterju pa je nato storilo enako potezo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:02 5. Januar 2018.

    Joj no, Dragič potrebuje malo počitka in to nujno... tako, da nikakor ne bi bilo dobro, da se razdaja še …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.