Tako je Dragić ''klofnil'' Josepha

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Goran Dragić bo moral zaradi nešportne poteze na četrti tekmi končnice s Toronto Raptors plačati 2000 dolarjev denarne kazni.
Oglej si celoten članek

Vodstvo najmočnejše košarkarske lige NBA je po pregledu posnetkov četrte tekme polfinala vzhodne konference presodilo, da si je slovenski košarkar zaradi nešportne poteze zaslužil denarno kazen v višini 2000 ameriških zelencev.

''Je, kar je. To je bila fizična igra. To je košarka. Ne skrbi me. V končnici se je to že tolikokrat zgodilo, da mi je liga zdaj podelila tehnično napako,'' je vse skupaj mirno sprejel slovenski reprezentant.

Posnetek (ne)namernega incidenta, ko Dragić zamahne proti Coryju Josephu, si poglejte v priloženem videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:19 12. Maj 2016.

    Balkanc...............

  • 17:06 12. Maj 2016.

    TO NI BILA NOBENA KLOFUTA. ROKO JE POTEGNIL KER SE JE ŽELEL OSVOBODITI OD PRIJEMA SOIGRALCA NASPROTNEGA KLUBA KI GA …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.