Tako je Izola proslavila srebro

Foto: Anže Petkovšek navijanje za Vasilija Foto: Anže Petkovšek navijanje za Vasilija Foto: Anže Petkovšek navijanje za Vasilija Foto: Anže Petkovšek navijanje za Vasilija Foto: Anže Petkovšek navijanje za Vasilija Foto: Anže Petkovšek navijanje za Vasilija Foto: Anže Petkovšek navijanje za Vasilija Foto: Anže Petkovšek navijanje za Vasilija Foto: Anže Petkovšek navijanje za Vasilija Foto: Anže Petkovšek navijanje za Vasilija
V prostorih kluba Vasilija Žbogarja so z navdušenjem pospremili uspeh slovenskega jadralca.
Oglej si celoten članek

V izolski marini je bil torkov večer precej bolj glasen kot ponavadi. Navijači Vasilija Žbogarja so se v pričakovanju srebrne olimpijske medalje zbrali v prostorih Jadralnega kluba Burja in glasno navijali za svojega idola. Med navijači sta bila tudi žena Maja in sin Talin. 

Izkušeni 40-letni jadralec jih ni razočaral in v rutiniranem slogu prišel do drugega mesta in četrtega slovenskega odličja v Riu.

Tretjo olimpijsko medaljo Žbogarja, prvo v razredu finn, je v klubskih prostorih pospremilo več kot sto ljubiteljev jadranja, med njimi je bilo veliko otrok.

Nekaj prizorov z Obale si lahko ogledate v priloženi galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.