Tako je Márquez odgovoril na Rossijeve očitke

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Rivalstvo med najbolj izpostavljenima dirkačema v motoGP dobiva nove razsežnosti.
Oglej si celoten članek

V preteklih dneh je dvoboj med Valentinom Rossijem in Marcom Márquezom dobil nove razsežnosti, potem ko je Španec na dirki za VN Argentine trči v Italijana in končal njegovo dirko.

Rossi po dirki ni skoparil z očitki na račun Márqueza, v nedeljo je Instagramu zapisal, da je "težko dirko" v Argentini "uničil nevaren dirkač."

Na bojni nogi Rossi ima novo sporočilo za Marqueza

Márquez je na družbenih omrežjih odgovoril na svoj način. Objavil je posnetek, na katerem mu gre odlično pri bowlingu. Na videu je podrl vse tarče, navijači Rossija pa so mu očitali, da je na podoben način podrl njihovega ljubljenca. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:51 18. April 2018.

    Mislim,da mu pol sveta zavida njegovo polno življenje...vse si privošči z veseljem in nasmehom,tako je treba...uživaj MM

  • 12:52 17. April 2018.

    Tip je šel na bowling... to je to.... po vaše pa je on "Odgovoril na Rossijeve očitke"... vi niste gladki …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.