Tako je Mazejevo pospremil v pokoj

Foto: Goran Jakus/PIXSELL
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
Najboljšo slovensko smučarko Tino Maze je na novi življenjski poti pozdravil tudi eden od velikanov alpskega smučanja.
Oglej si celoten članek

Hrvaški veteran, 36-letni Ivica Kostelić, je z objavo na družabnem omrežju Facebook pospremil odločitev slovenske šampionke Tine Maze, ki je na tiskovni koferenci v Söldnu končala profesionalno kariero. 

Kostelić, nekoč tudi sam zmagovalec skupnega seštevka za svetovni pokal (2011), je slovensko kraljico belih strmin pospremil z objavo več kot dve desetletji staro fotografijo, na kateri je tudi njegova sestra in nekdanja vrhunska smučarka Janica Kostelić.

''Draga Tina! Ti si brezkompromisna oseba, zdaj pa brezkompromisno uživaj življenje. Na stopničkah sta Tinka in Janica, Ovšen, 1993,'' je zapisal zmagovalec 26 tekem za svetovni pokal.

Prav toliko (26) jih je zbrala tudi Mazejeva.

PREBERITE ŠE:

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:59 21. Oktober 2016.

    Nisem zasledil, da bi se katera od naših smučark udeležila tiskovne konference, ali pa da bi Tini karkoli zaželela...slučajno ali …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.