Tako je nastajal svetovni prvak

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Nico Rosberg je po naslovu žural in se zahvaljeval.
Oglej si celoten članek

Nico Rosberg je v nedeljo postal svetovni prvak v formuli 1, s tem pa je ponovil uspeh očete Kekeja, ki je najboljši na svetu postal v letu 1982. Po osvojeni lovoriki se je dirkač, ki ima tako nemško kot finsko državljanstvo, zahvalil za podporo svojim navijačem, s prijatelji, ki so ga z obiskom presenetili na zadnji dirki, pa je tudi proslavil svoje "uresničene sanje".

Da se je vse od malih nog potegoval za uspešno kariero dirkača, je pokazal tudi v videu s katerim se je zahvalil očetu Kekeju in materi Sini. Nico se je sicer rodil le štiri dni po zmagi svojega očeta leta 1985 v Detroitu, večino otroštva je prebil v kozmopolitanskem Monacu. Tam živi tudi sedaj, govori pa poleg nemščine tudi francoščino, italijanščino, angleščino in španščino.

Njegovo življenje je precej drugačno od njegovega velikega tekmeca Lewisa Hamiltona, z Britancem se meri že vse od mladih nog.  Julija 2014 se je Nico poročil z dolgoletno zaročenko in prijateljico iz otroštva Vivian Sibold, leto kasneje pa je dočakal rojstvo hčerke  Alaïe.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.