Tako je norel portugalski komentator

Reporter portugalske televizije je evforično pospremil oba zadetka svojih rojakov v polfinalu evropskega prvenstva.
Oglej si celoten članek

Izbrana vrsta Portugalske je v sredo na račun Walesa (2:0) napredovala v finale Eura 2016. Moštvo s Pirenejskega polotoka se je drugič v svoji zgodovini uvrstilo v finale, lovorike pa še nima.

Portugalci so proti Valižanom oba zadetka dosegli na začetku drugega polčasa, v razmaku treh minut sta zabila Cristiano Ronaldo in Nani. Predvsem zadetek Ronalda je bil sila impresiven, saj je zvezdnik Reala z glavo segel več kot dva metra in pol visoko, v zraku preživel 0,85 sekunde in ob tem zbral dovolj natančnosti, da je zabil gol. 

Oba gola je evforično pokomentiral reporter portugalske televizije, katerega navdušenje lahko slišite na priloženem posnetku.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.