Tako je prvi mož skokov rešil Prevca

Slovenskemu skakalcu Cenetu Prevcu se je pred finalnim skokom na prvi tekmi v Wisli pripetila nenavadna prigoda.
Oglej si celoten članek

Cene Prevc je imel po prvi tekmi na poljskem prizorišču 18. izhodišče, vendar se v finalu ni pojavil na zaletišču, ko je bilo to predvideno. Razlog za to je bila izgubljena smučka, ki je 20-letniku ušla v iztek skakalnice. 

Osebno se je angažiral vodja tekmovanja Walter Hofer in slovenskemu tekmovalcu vrnil manjkajoči del opreme ter mu omogočil nastop na tekmi. ''Ni mi v čast,'' je priznal Cene in se iskreno zahvalil avstrijskemu funkcionarju, ker mu je dovolil nastopiti s krajšim zamikom.

Novica o tehničnih težavah je hitro zaokrožila po slovenskih medijih, o nenavadnem dogodku pa nazorneje priča priloženi videoposnetek. Za dokazno gradivo o pobegli smučki je poskrbel nemški spletni portal Sportschau.de.

PREBERITE ŠE:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:26 16. Januar 2017.

    dobra reklama za Slatnar, Bravo!

  • 12:44 16. Januar 2017.

    No ja, konec koncev so pa le nehote naredili reklamo za smučko Slatner. Tudi to nekaj pomeni!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.