Tako je ravnal Neymar, ko je do njega pritekel deček

Foto: Epa neymar
Brazilski nogometni zvezdnik dečka pripravil do solz.
Oglej si celoten članek

Brazilski napadalec Neymar je ob svetovnem prvenstvu naletel na številne kritike, saj naj bi pretirano reagiral po prekrških, ki so jih tekmeci storili nad njim. A zvezdnik ima tudi drugo plat, tokrat jo je pokazal po koncu dvoboja med Nimesom in PSG, ki so ga Parižani dobili s 4:2.

PSG "Jokica" Neymar odgovoril kritikom, Di Maria zadel direktno iz kota

Neymar je zabil prvi zadetek na tekmi, po zadnjem sodnikovem žvižgu pa je preko ograde do njega pritekel mali navijač. Brazilec ga je objel še pred prihodom prvega varnostnika, nato pa dečku najverjetneje uresničil sanje in mu podaril tudi svoj dres. Mladenič je planil v jok, Neymar pa mu je za konec še pomagal nazaj na tribuno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.