Tako je reagirala Dragićeva žena

Foto: Twitter/Miami Heat
Foto: Twitter/Miami Heat
Slovenski organizator igre Goran Dragić se je otresel videza pretepenega boksarja (no, skoraj) in je pripravljen za vrnitev na košarkarski parket.
Oglej si celoten članek

Najboljši strelec Miami Heat Goran Dragić je okreval po poškodbi očesa in bo za tekmo z New Orleans Pelicans spet na voljo trenerju Eriku Spoelstri. Slovenski reprezentat se je poškodoval na tekmi s Toronto Raptors, ko ga je s komolcem v obraz zadel Corey Joseph.

Dragićevo oko je bilo tako otečeno, da je spominjal na risanega junaka, soigralci pa so mu nadeli vzdevka ''Rocky'' in ''Drago'', po glavnih junakih ameriškega film Rocky IV.

Dragić je v pondeljek opravil tretmaje za čim hitrejše okrevanje, v torek pa se je soigralcem že pridružil na treningu. ''Dobro je bilo. Še vedno je malce megleno, a mnogo bolje. Kot lahko vidite,'' je ob druženju z novinarji dejal Dragić.

Spoelstra, ki po porazu proti Indiani Pacers nujno potrebuje prvega zvezdnika ekipe, če želi ohraniti realne možnosti za uvrstitev v končnico, pa je pristavil: ''Oteklina je izginila. Moral je opraviti trening. Rekel je, da je občutek malce čuden. Izgleda precej bolje,'' je dejal.

Brez zaščitne maske

Dragić ne namerava nositi zaščitne maske. ''Bolečina je vedno prisotna. Boli ob dotiku in če premikam obrvi. Igral sem že s poškodbami in v bolečinah. Glavno je, da lahko odprem oko. Zdaj je odprto in pripravljen sem za sredo,'' je dejal slovenski organizator igre.

Soigralci so se šalili na račun njegovega izgleda. ''Rocky je izgledal točno tako,'' je povedal Dion Waiters in dodal: ''Veseli smo, da je nazaj. Izboljšalo se je čez noč. Bilo je noro. Česa takšnega že dolgo nisem videl.''

Sin se je zbal za očeta

Dragić je na igrišču znan kot velik in brezkompromisen borec, kar dokazuje tudi serija njegovih poškodb. Razbita arkada, prebita ustnica, manjkajoči zobje... vse to je že izkusil na svoji koži. In kaj na to poreče žena? ''Vprašala me je, ali sem košarkaš ali boksar? Ko je videla, da ni nič resnega, se je pomirila. Sin je bil malce prestrašen, ni vedel, kaj se dogaja,'' je pojasnil Dragič.

Miami se trenutno nahaja na desetem mestu vzhodne konference, do konca rednega dela sezone pa je samo še 15 tekem. Vročica nujno potrebuje usluge slovenskega košarkarja, saj je ob njegovi odsotnosti dobila le eno od devetih tekem (1-8). ''Pogrešali smo ga. On je velik del ekipe,'' je priznal Waiters.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.