Tako je slovensko zmago slavil NBA-jevec

Foto: Profimedia
Košarkar NBA ekipe iz Portlanda zadovoljen po predstavi Slovencev.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarji so v prvem krogu olimpijskega turnirja visoko premagali Argentince in razveselili navijače v domovini. A podporo imajo Slovenci tudi zunaj meja naše države. Med tistimi, ki držijo pesti  za Luko Dončića in kolege je tako tudi center NBA ekipe Portland Trail Blazers Jusuf Nurkić. 

'Bosanska zver' se je tako odzval na zapis, ki ga je ob zmagi na twitterju zapisal v Mariboru rojeni  hrvaški košarkar, sicer član novomeške Krke, Rok Stipčević. Nurkić, ta je v mlajših selekcijah nosil dres Zlatoroga iz Laškega, je v odgovoru zapisal znani slovenski navijaški napev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:33 27. Julij 2021.

    Zdaj bo Google za spletno delo od doma plačeval od 25.000 do 30.000 dolarjev na mesec.Z mojo zadnjo mesečno spletno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.