Tako je twitter reagiral ob porazu Barce

Foto: EPA
Foto: EPA
Twitter je včasih neusmiljen. Tudi po zmagi PSG nad Barcelono s 4:0.
Oglej si celoten članek

Barcelona je vsako leto med favoriti za zmago v ligi prvakov, prepričljiv poraz Kataloncev v osmini lige prvakov pa je tako naletel na škodoželjen odziv pri tistih, ki ne marajo katalonskega velikana. Seveda se je oglasilo kar nekaj navijačev Reala, ki bo danes sicer zaigral proti Napoliju.

V tolažbo so lahko navijačem Barcelone besede nekdanjega angleškega reprezentanta in branilca Manchester Uniteda. "Vedno je ena sezona, ko Barceloni spodrsne, nato pa začne znova zmagovati," je dejal Rio Ferdinand.

Po porazu z 0:4 na prvi tekmi sicer ni še nihče uspel napredovati v naslednji krog tekmovanja. "Kljub vsej briljantnosti PSG-ja, še nikoli nisem videl, da bi Barcelona igrala tako slabo. Tudi še nisem videl tako slabe predstave Messija. Nikoli," je bil razočaran nekdanji nogometaš Barce Gary Lineker.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.