Tako je Verstappen razbil bolid še pred začetkom dirke

Foto: Epa Max Verstappen
Nizozemec je poskrbel za dodatno delo mehanikov.
Oglej si celoten članek

Na Veliki nagradi Madžarske je drugič v sezoni slavil Lewis Hamilton, kot drugi je ciljno črto prečkal nizozemski dirkač Max Verstappen. Ta je sicer tik pred dirko naredil napako na stezi, se zavrtel in pristal v zidu. Njegov Red Bull je bil precej poškodovan, a so mehaniki še pravočasno uspeli popraviti poškodovano sprednje krilce in vzmetenje.

VN Madžarske Hamilton že izenačil enega od Schumacherjevih rekordov

"Nisem si mislil, da bom sploh lahko startal. To, da sem na koncu drugi, je zame kot zmaga. Hvala mehanikom, naredili so čudež," je po dirki dejal Nizozemec.

Verstapenn je v cilj sicer pripeljal tik pred Valtterijem Bottasom, ki je v zadnjih krogih hitro zmanjševal razliko, a je Fincu za pravi poizkus prehitevanja zmanjkalo časa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.