Tako kmalu se na parket vračajo Dončić in Co.

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
NBA moštva bodo s pripravljalnimi tekmami pred novo sezono začela že v prvi polovici decembra.
Oglej si celoten članek

Pripravljalne tekme severnoameriške lige NBA se bodo pred sezono začele 11. decembra, je sporočila najmočnejša košarkarska liga na svetu. Na ta dan bo pet tekem, v Staples centru v Los Angelesu se bodo v mestnem derbiju pomerili tudi branilci naslova Lakers ter Clippers. Dan pozneje bodo Dallas Mavericks Luke Dončića gostovali pri Milwaukee Bucks.

Goran Dragić bo z Miami Heat prvo tekmo igral 14. decembra, go bo njegovo moštvo gostilo New Orleans Pelicans, je v razporedu tekem pred sezono objavila liga.

V pripravljalnem delu bo do 19. decembra vsako moštvo odigralo najmanj dve in največ štiri tekme, ter vsaj po eno doma in v gosteh.

Redni del sezone se bo nato začel 22. decembra in vsako ekipo čaka 72 tekem. Za prvi del, ki se bo končal 4. marca, bo liga razpored tekem objavila v naslednjih dnevih. Zaključni del lige je predviden med 11. marcem in 16. majem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.