Tako "parkira" smučarska zvezdnica

Foto: Twitter
Zmagovalka šestih tekem za svetovni pokal je bila udeležena v prometni nesreči.
Oglej si celoten članek

Olimpijska prvakinja v smuku Sofia Goggia je v Sestrieru doživela nenavadno prometno nesrečo, v kateri pa na srečo ni utrpela poškodb. S svojim avtomobilom znamke Audi je pristala na strehi kombija ter tako povzročila nekaj materialne škode.

Po poročanju italijanski medijev je morala 26-letnica je nenadoma zavreti, da bi se izognila trčenju z avtomobilom pred njo. Pri tem je izgubila oblast nad vozilom in zletela s ceste, avto pa je pristal na strehi kombija, parkiranega na spodnji cesti.

Goggia je svoje navijače pomirila z objavo na družbenih omrežjih, kjer je sporočila, da v nesreči ni bilo poškodovanih. "V redu sem. Pripravljena, da se vrnem na pravo pot," se je poigrala z besedami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.