Tako pomemben dan je danes za Rogliča

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pri nizozemskem moštvu morajo sprejeti odločitev.
Oglej si celoten članek

Jumbo-Visma, ki je s Primožem Rogličem osvojila zadnje tri izvedbe španske pentlje, naj bi danes sporočila odločitev o Zasavčevi udeležbi na prihajajoči Vuelti. Ta se bo začela v petek v Utrechtu na Nizozemskem.

Roglič sicer ni nastopal na dirkah vse od odstopa na Touru, ki ga je moral zapustiti zaradi poškodb, te je utrpel že v peti etapi. Slovenski as je nato zobe stiskal še devet etap, vmes pa odločilno v 11. etapi pripomogel k temu, da je Jonas Vingegaard odvzel rumeno majico Tadeju Pogačarju.

Od njegovega odstopa dalje, zgodil se je 17. julija, so se začela ugibanja o Rogličevem nastopu na Vuelti in lovu na četrto zaporedno zmago. Danes naj bi bilo teh ugibanj konec, pri Jumbo-Vismi imajo namreč napovedan sestanek med zdravniško ekipo in vodstvom moštva. Odločitev o Slovenčevem nastopu naj bi bila znana po omenjenem srečanju.

Roglič se je sicer pred kratkim vrnil na kolo. Na vprašanja, če bo nastopil na Vuelti, je nato v zadnjem času odgovarjal, da bo odločitev sprejeta tik pred zdajci.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.