Tako ravnajo ob sumu nameščanja tekem

Foto: EPA
Foto: EPA
Tudi na Švedskem niso imuni pred stavniško mafijo.
Oglej si celoten članek

Vodstvo švedske nogometne zveze je moralo zaradi domnevne zahteve po krojenju izidov odpovedati za danes predvideno tekmo prve švedske lige med Göteborgom in AIK. Nadomestni termin zaenkrat ni znan, neimenovani igralec AIK pa je ob tem razkril, da so mu v torek ponudili zajeten kupček denarja, če bi igral slabše, kot je sposoben.

Igralec AIK naj bi s tem poskrbel, da bi njegova ekipa izgubila, za kar naj bi mu lepo plačali.

"To je resen napad na švedski nogomet. Nikoli ne bomo sprejeli česa takšnega," je dejal generalni sekretar švedske zveze Hakan Sjostrand. Ekipi sta se z odpovedjo tekme strinjali, policijska preiskava pa je v teku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.