Tako se Ilka pripravi na tekmo

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Alpske smučarke bi morale na prizorišču SP v St. Moritzu opraviti prvi trening smuka.
Oglej si celoten članek

Prireditelji so prvi trening ženskega smuka v St. Moritzu, kjer bo od 6. do 19. februarja na sporedu svetovno prvenstvo v alpskem smučanju, sprva prestavili na 12.30, nato pa odpovedali.

Razlog je velika količina novozapadlega snega, ki so ga neuspešno poskušali odstraniti s proge. Sprva je v zraku zavisela usoda moškega treninga, ki je bil prav tako odpovedan.
Glavna slovenska kandidatka za odličja bo najboljša smukačica sezone Ilka Štuhec, ki je trem smukaškim zmagam dodala še kombinacijsko in superveleslalomsko.

Slednjo je dosegla na zadnji tekmi svetovnega pokala pred začetkom SP v Cortini d'Ampezzo in napovedala, da bo tudi v drugi najhitrejši disciplini ena od kandidatk za najvišja mesta.

Razpored tekem SP 2017:

Torek, 7. februar: superveleslalom (Ž)         
Sreda, 8. februar: superveleslalom (M)
Petek, 10. februar: kombinacija (Ž)
Sobota, 11. februar: smuk (M)
Nedelja, 12. februar: smuk (Ž)
Ponedeljek, 13. februar: kombinacija M)
Torek, 14. februar: ekipna tekma
Četrtek, 16. februar: veleslalom (Ž)
Petek, 17. februar: veleslalom (M)
Sobota, 18. februar: slalom (Ž)
Nedelja, 19. februar: slalom (m)

Štuhčeva je pred začetkom SP svojim sledilcem na družabnih omrežjih razkrila, kako potekajo priprave na tekmo. Več v videu.

xxx

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.