Tako se je izjalovil Prevčev vrhunski skok

Foto: Print Screen domen prevc
Domna Prevca je velika napaka stala vrhunske uvrstitve v Engelbergu.
Oglej si celoten članek

Najmlajši od bratov Prevc je bil najboljši slovenski posameznik po prvi seriji tekme v Engelbergu. Devetnajstletnik je v finalu napadel s 13. mesta in skočil izjemnih 138 metrov, kar je bila dotlej celo daljava serije, na koncu pa tretji dosežek finala.

Razočaranje Prevc padel po izjemnem skoku v drugi seriji

Na žalost je mladi Slovenec pri doskoku naredil napako, saj mu je levo smučko spodneslo pod desno in padel je po tleh. Sodniki so ga "nagradili" z ocenami od 10,5 do 12,5, kar je na koncu zadostovalo za 20. mesto.

Razočarani Prevc, ki ni utrpel nobenih vidnih poškodb, se je lahko sam odpeljal v iztek skakalnice in si simbolično pognal dve krogli skozi čelado.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.