Tako se je odrezal Marquez po vrnitvi med elito

Foto: Epa
Foto: Epa
Marquezu ob vrnitvi tretji čas treninga.
Oglej si celoten članek

Španski motociklistični zvezdnik Marc Marquez, ki se vrača na dirkališča po devetmesečni odsotnosti zaradi padca in poškodb, je na današnjem treningu pred dirko za veliko nagrado Portugalske dosegel tretji čas. Šestkratni svetovni prvak v razredu motoGP si je julija lani v Jerezu na uvodni dirki pri padcu zlomil roko in nato sezone ni nadaljeval.

Marquez se je odločil izpustiti tudi uvodno dirko nove sezone 28. marca v Katarju, danes pa je dirkač Honde na Portugalskem spet blestel. Najhitrejša na treningu sta bila sicer njegova rojaka Maverick Vinales (Yamaha), ki je dobil prvo dirko sezone, in Alex Rins (Suzuki).

V skupnem seštevku SP pa po dveh drugih mestih v Katarju vodi Francoz Johann Zarco (Pramac Ducati).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.