Tako se je poškodoval Stephen Curry

Foto: Profimedia
Tekmo med Golden State Warriors in New Orleans Pelicans je zaznamovala poškodba Stephena Curryja.
Oglej si celoten članek

Zvezdnik ekipe Golden State Stephen Curry je v zadnji četrtini tekme staknil neprijetno poškodbo. Ko je skušal prestreči žogo, je z desno nogo nerodno pristal na tleh, pri čemer mu je zasukalo gleženj. 

Curry je v bolečinah zapustil parket in že opravil prve preiskave. Iz njegovega tabora so sporočili, da ni nič zlomljeno. Opraviti pa bo moral še pregled z magnetno resonanco, da bodo ugotovili, ali je morebiti prišlo do poškodbe kakšne od vezi. Zdravniki se želijo preveriti vse, saj je Curry v preteklosti že imel težave z gležnji. 

NBA Branilci naslova poglobili krizo Miamija

Golden State je premagal New Orleans s 125 proti 115.

Atraktivno Tako si je Curry privoščil Dragića

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.